24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailean prins de Politia de Frontiera cu tigari

Poliţiştii de frontieră brăileni au sancţionat contravenţional o persoană din municipiul Brăila care încerca să vândă ilegal ţigări, provenite din Republica Moldova.

În data de 18.10.2011, orele 11.00, poliţiştii de frontieră din cadrul I.J.P.F. Brăila au acţionat pe raza municipiului, în baza unui Plan de prevenire si combatere a contrabandei şi l-au depistat pe bărbatul din municipiul Braila, în timp ce incerca sa comercializeze, 600 de tigareţe marca "Winston" provenite din Republica Moldova, fără a deţine documente de provenienţă a acestora.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional, conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar ţigările au fost ridicate in vederea confiscării.
Sursa: adevărul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.