24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailean ucis de aerul conditionat

Sfarsit tragic si neasteptat pentru un brailean de numai 38 de ani.La locul de munca firul vietii sale a fost intrerupt de aerul conditionat. Evenimentul tragic a avut loc pe faleza Dunarii unde braileanul era in tipul serviciului. Pe vaporul Salvamed, ce apartine Agentiei de Mediu Braila, conducatorul de nava Marian Voinel Mogoş a fost electrocutat de unitatea exterioară a aerului condiţionat care era amplasată pe puntea navei.

Marinar cu multă experienţă de-a lungul vieţii, Marian, lucra pe această navă de patru ani, numai că numele navei de “Salvamed”, nu i-a salvat viaţa, ci destinul i-a curmat-o.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.