24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanca Giurgea Elena este data disparuta

Miercuri, la orele 11.00, la sediul I.P.J. Brăila s-a prezentat o brăileancă, de 45 de ani, care a sesizat dispariţia de la domiciliu, din ziua de 30 martie 2012, a mamei sale, Giurgea Elena, în vârstă de 67 de ani, din Brăila.

Din primele cercetări a rezultat că, la data dispariţiei, în jurul orelor 12.00, femeia a fost văzută singură pe peronul Gării CFR Brăila, stabilindu-se că aceasta practică cerşetoria pe raza municipiilor Brăila şi Galaţi.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.