24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanca accidentata de locomotiva a ramas fara maini

Braileanca, o femeie in varsta, si-a vazut moartea cu ochii. Femeia traversa neregulamentar liniile de cale ferata, in loc sa urce podul care trece peste linii, si a avut ghinionul sa fie lovita in plin de o locomotiva.

Nu este singura care utilizeaza trecerea neregulamentara, pentru brailenii in varsta, si nu numai, trecerea liniilor este mai usoara decat urcatul treptelor podului, insa pericolul la care se expun este mare. Dovada fiind accidentul care i s-a intamplat femeii. In ultimii ani, mai multi braileni si-au pierdut viata dupa ce au traversat fara sa se asigure linia de cale ferata.

Ambulanta a intervenit pentru salvarea vietii femeii insa accidentul a lasat-o pe aceasta fara ambele maini.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.