24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanca insarcinata data disparuta de catre propriul sot

A plecat de acasa si nu s-a mai intors de doua zile. Un brailean s-a ingrijorat dupa ce a vazut ca soţia nu se mai întoarce acasă si a mers direct la poliţie unde a reclamat acest fapt. .

Barbatul,,Niculai Arion, le-a spus oamenilor legii că soţia sa, Nicoleta Arion, de 22 de ani, a dispărut de la domiciliu în dimineaţa zilei de 8 mai.

Din declaraţiile soţului a rezultat că tânăra a plecat cu intenţia să-şi facă un set de analize, întrucât este însărcinată în şapte luni. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.