24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanca jefuita de doi copii

Poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale au continuat cercetările în cauze înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuţi şi au stabilit şi probat că minorul G.A. (7 ani) şi minora C.V. (8 ani), în ziua de 2 mai 2013, au sustras bunuri în valoare de 600 de lei, din locuinţa unei brăilence.

Poliţiştii au stabilit că cei doi au mers la fiica părţii vătămate, pe care nu au găsit-o acasă, au profitat de faptul că uşa apartamentului era deschisă, au pătruns în interior şi sustras un laptop pentru copii.

Dosarul penal întocmit în cauză, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu soluţie legala.






 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 



 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.