24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanca pacalita prin telefon cu un castig de 15.000 de lei

Un nou caz de înşelătorie prin telefon a intrat în atenţia poliţiştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale. O femeie a sesizat faptul că a fost sunată de o persoană, care s-a prezentat ca fiind directorul unei companii de telefonie, şi a anunţat-o că a câştigat suma de 15.000 de lei, însă, pentru primirea acesteia, trebuie să achite suma de 900 de lei.

Din naivitate şi lipsă de informare, femeia a transferat banii prin Western Union, a transmis seria operaţiunii, pentru ca suma să poată fi ridicată de către destinatar, dar nu a primit niciun premiu. Dându-şi seama că a fost înşelată, aceasta a depus plângere la Poliţia Municipiului Brăila.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.