24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanca rapita de langa instructorul auto

Realitatea bate filmul. In timp ce o tanara din Braila era la ora de sofat, in cadrul programului pentru obtinerea permisului auto, a fost rapita chiar de langa instructorul auto de mai multi barbati. Imediat instructorul auto a sesizat Politia pentru a veni in ajutorul elevei sale.

Poliţiştii au fost alertaţi şi, în scurt timp, au oprit în trafic, pe strada Griviţa, la intersecţia cu strada Carpaţi, autoturismul urmărit în care i-au identificat pe T.M. (25 de ani), T.C. (32 de ani), I.I. (23 de ani) şi B.G. (23 de ani), toţi din Brăila, precum şi pe tânără.

Rapitorii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Brăila pentru cercetări şi s-a stabilit că tânăra a fost într-o relaţie de concubinaj cu T.M. şi, pe fondul unor neînţelegeri, s-au despărţit, el transmiţându-i în mod repetat ameninţări cu acte de violenţă, prin intermediul mai multor persoane, manifestându-şi intenţia de a se răzbuna pe aceasta.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.