24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileanul Sergiu Diacomatu vrea sa premieze pe cei care depisteaza luari de mita

In Braila se ofera premii celor care depisteaza fenomenul mitei. Ofertantul premiilor este Sergiu Diacomatu, candidat independent la preşedinţia CJ Brăila, sprijinit si sustinut politic de AVB (PDL transformat), de ziarele Obiectiv Vocea Brailei si Viata Brailei, de PP-DD (Elodia si Mihai Danut), PRM (Vadim Tudor) şi PP-LC.

Membrii Fundaţiei “Fii Brăilei” in frunte cu Sergiu Diacomatu vor sa ii premieze pe cei care vor da in gat mita electorală.

Totodata  "Fii Brailei" anunta ca maine vor publica pe siteul Forum Braila sursa provenientei tuturor fondurilor cheltuite in campania electorala pentru alegerule locale din Braila precum si CV-ul lui Sergiu Diacomatu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.