24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni, atentie la sursele de incalzire

Sezonul rece a venit iar casele, apartamentele trebuie incalzite pentru a asigura un climat optim organismului uman pentru activitatilor zilnice. Mare atentie la sursele de incalzire: fie ca vorbim despre centrale termice sau sobe te teracota, mai ales cele improvizate.
Fiecare inceput de sezon rece ar trebui sa fie legat si de o verificare temeinica a sistemelor de incalzire pentru iarna ce vine, pentru a repara eventualele probleme si pentrua  avea siguranta ca niciun pericol nu ameninta locuinta sau viata celor care locuiesc in incinta.
Nu putine sunt cazurile in are oamenii au murit asfixiati de la sobele de teracota sau cele improvizate, de la convectoare sau alte surse de incalzire.
In cartierul Islaz un beţiv era să ardă în propriul imobil după ce a băgat lemne într-o sobă în neştire, iar nivelul ridicat de alcool pe care il avea nici nu l-a facut sa constientizeze la ec pericol era expus, atat el cat si evcinii, care au reusit saanunte Pompierii inainte ca lucrurile sa degenereze.
Preventia ne fereste efecte nedorite, de pierderi umane sau materiale.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.