24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni atentie: Scoala incepe pe 17 septembrie

Daca pana acum o saptamana deja copii se pregateau de zor pentru prima zi de scoala, pe 10 septembrie, veste tare buna: vacanta se prelungeste cu inca o saptamana, pana pe 17 septembrie. Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat că anul şcolar 2012 - 2013 va începe o săptămână mai târziu, luni, 17 septembrie. Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu a motivat aceasta decizie ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea părinţilor, dar şi pentru că în acest fel şcolile vor avea o săptămână în plus să se pregătească.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.