24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni condamnati de vecinii rau platnici sa stea in frig

Deşi nu au datorii către CET, câteva mii de familii din Brăila, vor face sărbătorile fără căldură şi apă caldă. Cum iau pensia cum dau fuga la Întreţinere şi plătesc. Sunt oameni care nu primesc mai mult de 500 de lei pe lună şi, cu toate acestea, îşi rup de la gură pentru a nu se şti datori.

Este cazul a peste 7.000 de familii din municipiul Brăila care nu mai primesc agent termic şi apă caldă de la finele lunii noiembrie, din cauza puţinilor vecini care au acumulat datorii fabuloase la CET.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.