24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni debransati de la electricitate din cauza datoriilor

Agenţia de Furnizarea a Energiei Electrice Brăila are de recuperat un milion de lei de la consumatorii casnici. Din cauza datoriilor, 2.000 de familii brăilene au fost debranşate de la reţeaua de energie electrică.

În prezent, în Brăila, sute de familii locuiesc fără curent electric din cauza datoriilor către „Electrica” SA, mai precis către Agenţia de Furnizarea a Energiei Electrice (AFEE) Brăila. În unele cazuri, nepăsarea sau nivelul venitului lunar tot mai scăzut au dus la această situaţie neplăcută.

Deconectările consumatorilor casnici pentru neplata facturilor la energia electrică se fac de către echipele de la Sucursala de Distribuţie, care acţionează în baza ordinelor emise de Agenţia de Furnizare a Energiei Electrice.


sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.