24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni decedati prezenti la referendumul din 29 iulie

Unii dintre mortii braileni si-au facut timp sa voteze la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Reincarnare dau nu, listele electorale permanente brailene au scos la iveala un numar de 214 persoane decedate care si-au exprimat parerea si si-au exectat dreptul civic de a vota.
Persoanele respective au fost scoase de pe listele electorale, iar numărătoarea continuă, având în vedere că nu au fost procesate nici măcar un sfert din numele de pe lista electorală permanentă, a declarat prefectului judeţului Brăila, Mihaela Marcu.
Oficial, in Braila, s-au semnalat nereguli în cazul a 10.300 de persoane.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.