24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni nu stresati porcii pe care ii taiati de Craciun

A mai ramas doar o luna de zile pâna când oamenii ar trebui sa se pregateasca de taiatul porcului. Fie ca l-a avut în “batatura”, fie ca îl aduce de la tara la oras gata “stresat” în portbagajul autoturismului, fie ca îl cumpara din Piata Mare, Ignatul de criza trebuie sa fie cu carne de porc.

Trebuie de stiut ca autorizarea mijloacelor de transport se face la cererea proprietarilor vehiculelor. Porcii nu se mai transporta oricum în vederea sacrificarilor de Craciun, ci numai cu masini autorizatesursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.