24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni nu uitati de depunerea situatiilor financiare consolidate

Autoritatile brailene din domeniul finantelor atrag atentia societatilor cu privire la depunerea situatiilor financiare consolidate. Direcţia Generală a Finanţelor Publice judeţ Brăila aminteste ca legea impune entitatilor comerciale depunerea acestor situatii întocmite în termen de 8 luni de la încheierea exerciţiului financiar al societăţii-mamă.

Pe langa depunerea  sunt însoţite de raportul consolidat al administratorilor, raportul de audit şi de o declaraţie scrisă a persoanelor prevăzute de legea contabilităţii, nu trebuie uitat de raportul consolidat al administratorilor, raportul de audit şi de declaraţia scrisă a persoanelor prevăzute de legea contabilităţii.

Optiuni de depunere a situaţiilor financiare anuale consolidate:
1. pe internet, în format electronic, utilizând o semnătură electronică calificată
2. la ghişeul unităţilor teritoriale ale M.F.P. în format electronic pe CD, având ataşată tipăritura informaţiilor în “pdf”.   


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.