24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni sfatuiti sa lupte impotriva drogurilor

Drogurile sunt un pericol pentru sanatatea umana de aceea autoritatile se angajeaza in campanii de instiintare a consumatorilor, si nu numai, asupra pericolelor extrem de daunatoare pentru psihic si sanatate. Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Brăila organizează astăzi, începând cu orele 10.00, o conferinţă de presă prilejuită de marcarea “Zilei Internaţionale de luptă împotriva traficului şi consumului ilicit de droguri” şi de lansarea campaniei naţionale de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor intitulată “Prea rebel să fii condus!”.
Evenimentul va avea loc la sediul centrului din strada M. Eminescu nr. 8-8A, etaj 2.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.