24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braileni traumatizati de un maxi taxi ce a intrat in stalp

Pe Calea Calarasilor un maxi taxi brailean s-a ciocnit de un stalp. neatentia soferului a dus la un accident in care microbuzul ce transporta calatori s-a izbit frontal de un stalp. Trei femei şi un copil de 11 ani au fost răniţi, potrivit unei informări transmise luni de IPJ Brăila.
M.L. (42 de ani), din Brăila, în timp ce conducea microbuzul de transport persoane pe Calea Călăraşilor, la intersecţia cu strada Industria Sârmei, pe fondul neatenţiei în conducere, a efectuat viraj dreapta şi a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea din dreapta a părţii carosabile.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.