24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii abia asteapta sa li se repare strazile

Si nu numai. Strazile Brailei Brăilenii care locuiesc în municipiu, dar şi cetăţenii care tranzitează Brăila spre sau de la Galaţi, Buzău, Ialomiţa, Constanţa sau Bucureşti abia aşteaptă finalizarea lucrărilor de anvergură de pe străzile Calea Călăraşilor şi Bulevardul Dorobanţilor.

După spusele primarului municipiului Aurel Gabriel Simionescu, dar şi a termenelor de finalizare a proiectelor lucrărilor, Călăraşiul va fi finalizat la începutul lunii iunie, în preajma alegerilor locale, tot atunci intersecţia din Bariera Călăraşilor, iar Bulevardul Dorobanţilor tot în iunie, dar... la anu'.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.