24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii au intrat in Postul Pastelui

De astăzi, a început Postul Paştelui şi va ţine până pe data de 14 aprilie, deoarece pe data de 15 aprilie 2012, sărbătorim Învierea Domnului. Postul este o perioada în care mulţi dintre noi adoptă o dietă vegetariană.

Un astfel de stil alimentar din care lipseşte carnea, iar uneori şi lactatele este un beneficiu pentru sănătate cu o singură condiţie: să o urmezi în mod corect.

Printre avantajele limitării consumului de carne se numără reducerea riscului de a face boli de inimă, nivel mai mic al colesterolului şi o incidenţă redusă a diabetului, obezităţii şi a cancerului. O dietă mai uşoară este cea în care sunt permise ouăle şi lactatele.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.