24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii care reclama evaziunea fiscala vor fi recompensati

Evaziunea fiscala mananca sanatatea economiei oricarui stat, taxele nu mai sunt incasate corespunzator activitatii economice iar statul are numai de pierdut. In acest sens Ministerul de Finanţe intenţionează să-i recompenseze financiar pe cei care dau informaţii despre persoane sau firme susceptibile de evaziune. Brailenii care vor reclama situatiile de evaziune fisvala pare ca vor avea de castigat, ar putea primi stimulente fiscale consistente sau facilităţi la plata impozitelor, în funcţie de valoarea prejudiciului recuperat, aşa cum se întâmplă şi în alte state.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.