24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii continua sa fie pacaliti de false sms-uri castigatoare

Metoda sms-ului, prin care “norocosul” este anunţat că a câştigat un mare premiu fictiv a fost înlocuită de alta: felicitarea câştigătorului de către falşi directori de companii sau organizatori de concursuri.

În ambele situaţii, victima plăteşte anumite sume ca să poată intra în posesia “premiului”.

Atenţie! Nu vă lăsaţi păcăliţi de persoane necunoscute care vă contactează telefonic, pentru a vă înştiinţa că aţi câştigat diverse sume de bani, sub formă de premii.
Săptămâna trecută, în atenţia poliţiştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale din Brăila, a intrat un nou caz de înşelătorie prin telefonsursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.