24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii isi iau banii inapoi platiti pe taxa auto exagerata

Ministerul Mediului va înapoia proprietarilor de maşini aproximativ 200 de milioane de lei. Şoferii care au plătit o taxă auto mai mare începând din 2008 pot cere diferenţa. Taxa de poluare va fi redusă cu 25 la sută de la 1 ianuarie 2012

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a declarat zilele trecute că, după aprobarea legii privind noua taxă, în Camera Deputaţilor, reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pot returna diferenţa.

Noua taxă auto din 2012, va fi cu aproximativ 25% mai mică faţă de cea actuală, iar cei care au plătit, începând din 2008, o taxa mai mare faţă de varianta redusă vor putea să ceară direcţiilor fiscale judeţene diferenţa, care se ridică, în total, la circa 200 milioane lei, a declarat ministrul Mediului şi Pădurilor.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.