24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii isi platesc la timp taxele si impozitele

Visteria Brailei nu este goala pentru ca brailenii se dovedec contiinciosi si isi platesc taxele intr-un ritm constant. Indatoririle catre stat sunt achitate la timp de catre braileni iar angajatii finantelor Brailei prezinta situatii pozitive in ceea ce priveste gradul de plata al datoriilor catre stat. Directia de Finante Braila se lauda, in ceea ce priveste bugetu de stat consolidat, cu icasari de 363,7 milioane de lei.
Mai mult finantistii braileni se lauda cu o colectare de 105,73% din care doar 10,39% au fost executari silite. Contribuabilii braileni isi platesc la termen obligatiile fiscale.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.