24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii mai pot accesa Programul Rabla 2012 care a fost suplimentat

Oportunitate mai mare anul acesta in cadrul Programului Rabla. Astazi ministrul Mediului si Padurilor, Rovana Plumb, a anuntat ca programul "Rabla" va fi suplimentat cu înca 30.000 de tichete în acest an. Decizia a fost luata pentru a veni în beneficiul cetatenilor, dar si pentru pastrarea locurilor de munca din domeniu.

Programul Rabla va continua în acest an,.în prima etapa, cu punerea pe piata a unui numar de 15.000 de tichete, iar dupa rectificare avem în analiza alte 15.000 de tichete pentru persoane fizice.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.