24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot beneficia de reduceri la biletele de tren

CFR Calatori anunta reduceri la biletele de tren in cazul grupurilor organizate care calatoresc in aceasta perioada. CFR Calatori pune la dispozitie trei oferte de reducere in cazul biletelor de tren: Minigrup 2 - 5: destinată familiilor sau grupurilor de adulţi, formate din două până la cinci persoane, cu următoarele reduceri: doi adulţi - 10%, trei adulţi - 15%, patru adulţi - 20%, cinci adulţi - 25%;
Biletul de Grup: destinat grupurilor organizate, formate din cel puţin 20 de persoane, şi acordă reduceri între 25% şi 35% din tariful trenurilor Regio sau InterRegio.
În cazul grupurilor formate din mai mult de 30 persoane care achiziţionează biletele cu oferta 'Minigrup 2-5', la vagon cuşetă de 4 sau 6 locuri, acestea se vor emite pentru toate trenurile care au în compunere vagoane cuşetă, inclusiv pentru cele care circulă în zilele de vineri sau duminică.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.