24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii pot lua ajutoare financiare pentru reabilitarea locuintelor

Perioada actuala este numai buna pentru izolatii termice a locuintelor, in vederea pastrarii unei cantitati mai mari de caldura pe timp de iarna. Brailenii interesati sa isi izoleze termic locuintele pot benefcia si de un ajutor financiar de la Consiliul Local Municipal Braila. Sunt disponibili 400.000 de lei pentru anul 2012 in vederea reabilitarilor termice a locuintelor, Primaria Braila suporta 30 la suta din investitiile in reabilitare termica: izolatii ale pereţilor exteriori, centrale termice sau izolatii acoperişuri.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.