24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii primesc sprijin de la Crucea Rosie

Zilele trecute, la Sala de şediţe a Direcţiei Protecţiei Copilului din Brăila, a avut loc şedinţa comitetului, dar şi raportul de activitate a filialei de Cruce Roşie Brăila.

Au participat membrii filialei de Cruce Roşie, tinerii voluntari, preşedintele onorific Niculina Moisescu, directorul Filialei Crucea Roşie Brăila, Florica Focşa, invitaţi, precum şi reprezentanţi ai presei locale.

În cadrul întâlnirii pe punctul ordinii de zi au fost dezbătute câteva puncte legate de: Raportul asupra activităţii filialei de Cruce Roşie Brăila, pe anul 2011, Programul de activitate al Comitetului filialei Brăila pe anul 2012.

În deschidere, preşedintele onorific al filialei brăilene Niculina Moisescu, a făcut un apel de solidaritate către brăileni de a dona pentru alimente pentru sinistraţii, deoarece în ultima vreme acest gest se face mai rar.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.