24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii protesteaza pasnic

Acum 22 de ani, în decembrie 1989, românii ieşeau în stradă din cauza sărăciei şi a regimului care le anula unul dintre cele mai importante drepturi: cel de liberă exprimare. Începuse Revoluţia.

Acum în zilele noastre a anului 2012, se pare că ne întoarcem în timp şi de pe 13 ianuarie 2012, vineri seara, în aceiaşi Piaţă simbol, a Universităţii din Bucureşti, a început o nouă Revoluţie televizată, sau cel puţin aşa am avut sentimentul.

În timp ce la Bucureşti protestatarii se confruntau cu jandarmii în adevărate lupte de stradă, la Brăila vineri seară era mai pace şi mai linişte ca oricând. La ora 20.00, la care se anunţase o întâlnire de protest, Platoul din faţa primăriei număra doar 7 protestatari plus jurnaliştii şi o mână de poliţişti şi jandarmi veniţi să asigure liniştea publică.



sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 



 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.