24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii risca sarbatorile de iarna fara gaze si caldura

De sărbătorile de iarnă populaţia municipiului Brăila riscă să rămână fără căldură şi fără gaze naturale. Datoriile acumulate de populaţie la sistemul centralizat de căldură furnizat de CET se ridică la suma de 65.600 de miliarde de lei. Astfel că neachitând această sumă furnizorii de gaze pentru CET pot opri la un moment dat gazele până la achitarea sumei integrale.

În şedinţa Consiliului Local, ce s-a desfăşurat ieri, începând cu ora 10.00, în sala de şedinţe a Societăţii APA, primarul municipiului Brăila, Aurel Gabriel Simionescu, a avertizat brăilenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de la CET şi care au restanţe să meargă la asociaţiile de proprietari să şi le achite.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.