24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii saraci nu isi iau ajutoarele

Solicitările care au venit în acest an pentru ajutoare de căldură şi ajutoare comunitare sunt în număr mai mic decât anul trecut.

Primarul Aurel Simionescu s-a declarat surprins de numărul mic de cereri care au fost depuse pentru ajutoare de căldură şi alimentare.

„Faţă de anul trecut, deşi spunem că suntem într-o zonă mai săracă, numărul cererilor este mai mic la toate tipurile de ajutoare. Spre exemplu la ajutoare de căldură, la gaze naturale am primit până acum 6.771 de solicitări cu 1.586 mai puţine decât anul trecut. La energie termică am primit zece mii şi ceva de solicitări dintre care, la peste 5.000 de beneficiari s-au dus cei de la CET şi le-au dat cererile", a declarat edilul şef.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.