24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sarbatoresc astazi Izvorul Tamaduirii

În fiecare an, în prima vineri după Paşte, Biserica Ortodoxă sărbătoreşte Izvorul Tămăduirii - un praznic închinat Maicii Domnului, menit să arate rolul Fecioarei Maria în lucrarea mântuirii oamenilor.

Cu toate că afară este vreme urâtă, credincioşii din Brăila, dar şi din diferite localităţi din ţară, de aseară aşteaptă ca la Biserica Greacă să se deschidă fântâna cu apă miraculoasă, pentru a lua Aghiasma Mică.

Anul acesta organizatorii evenimentului se aşteaptă, ca şi în anii precedenţi, să treacă prin faţa fântânii de sub altarul bisericii peste 10.000 de credincioşi.



sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 



 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.