24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sarbatoresc de Boboteaza

Cu prilejul sărbătoririi Botezului Domnului, pe data de 6 ianuarie 2012, Primăria Municipiului Brăila, Arhiepiscopia “Dunării de Jos”, Galaţi şi Protoeria Brăila organizează o serie de manifestări dedicate acestui important eveniment pentru întreaga lume creştină.

Astfel că în intervalul orar 08.30 - 10.30, la Catedrala “Naşterea Domnului” din Bariera Călăraşilor, va avea loc slujba de Bobotează. În intervalul orar 10.45 - 11.15, va avea loc deplasare pe jos către Faleza Dunării, pe traseul Bariera Călăraşilor - Calea Călăraşilor - Fântâna de la Esplanadă - Scena de la Faleza Dunării.

De la ora 11.15, pe scena de pe Faleza Dunării ÎPS Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, va oficia slujba de sfinţire a apei. De la ora 12.00, va avea loc momentul aruncării şi a prinderii crucii din apele Dunării.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.