24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sarbatoresc peste trei zile Floriile

Peste trei zile creştinii ortodocşi sărbătoresc Intrarea în Ierusalim a Mântuitorului sau în termeni populari Floriile.

Cu toate că a fost “planificată” prea devreme şi nu avem parte de parfumul dulce al florilor din pomi, sărbătoarea este aşezată de mii de ani cu o săptămână înaintea Învierii.

Duminica Floriilor sau Floriile se sărbătoreşte în ultima duminică dinaintea Paştelui. Ea serbează sfârşitul postului, dar şi reînvierea naturii.

De Florii, oamenii merg la biserică pentru a sfinţi crenguţe de salcie pe care le pun la geamuri, la uşi sau la porţi.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.