24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii se pot adaposti de caldura in manastiri si biserici

Patriarhia Romana ofera ajutor pe timp de canicula. Una dintre cele mai mari puteri dintr-un stat, inca din cele mai vechi timpuri, Biserica se face utila si in secolul nostru prin ajutorul pe care il da umanitatii. Casa Domnului devine pe timp de canicula adapost pentru cei doborati de temperaturile caniculare. Ideea apartine Patriarhiei Romane care indeamna parohiile şi mănăstirile ortodoxe din ţară, mai ales cele din mediul urban, să vină în sprijinul persoanelor afectate de căldura excesivă şi să ofere apă şi adăpost celor care cer acest lucru: “Preoţii parohi, stareţii şi stareţele sunt solicitaţi să ofere spaţiu de adăpost în biserică şi apă pietonilor care nu se mai pot deplasa din cauza căldurii”.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.