24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii se pot bucura de noi locuri de parcare

O data cu reabilitarea arterei Calarasi din Braila s-au creat si noi locur de parcare, extrem de utile in zon ain care erau plantate indicatoare de oprire interzisa. Ce-i drept s-a imitat spatiul de promenada al locuitorilor dar soferii au castigat spatiu de parcare al autoturismelor. Si in spatele blocurilor de la “Matteo” s-a asfaltat o mare suprafaţă, inclusiv între garaje, parcarea din zona străzii Hipodrom/Aleea Micşunelelor (lângă Liceul “Panait Cerna”), iese în evidenţă nu doar prin capacitatea de peste 50 autovehicule, dar şi prin faptul că s-a utilizat în paralel şi piatră cubică.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.