24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii se pot vaccina antigripa

Campania de vaccinare antigripala a inceput pe 4 noiembrie desi era initial programata pentru luna octombrie. Prima transa de 6.400 de doze cu vaccin antigripal a ajuns la Braila joi si urmeaza sa fie distribuita medicior de familie.

Directia de Sanatate Publica Braila a finalizat, in urma cu peste o saptamana, procedura de achizitie publica pentru vaccinul antigripal, castigator al licitatiei fiind Institutul Cantacuzino din Bucuresti, care a programat judetul Braila pe 3 noiembrie pentru ridicarea dozelor achizitionate.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.