24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii se vor plimba cu 10 autobuze noi

Mijlocul de transport in comun din Braila se inoieste cu 10 autobuze noi. Primaria Braila urmareste sa achizitioneze 10 vehicule noi pentru transportul calatorilor in limita unui buget.

De-a lungul timpului au avut loc mai multe licitatii in acest sens insa pe 9 mai, la licitaţia organizată de Primăria Brăila pentru achiziţia celor 10 autobuze promise propriei companii publice de transport în comun - SC “Braicar” SA - s-au prezentat două firme.

Orfetele celor două firme sunt momentansub evaluare, avându-se în vedere preţul cel mai mic, iar peste 20 de zile vom afla cine este câştigător. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.