24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt afectati de infectii respiratorii

Numarul infectiilor respiratorii acute este în crestere, fiind cu 8,2% mai mare fata de saptamâna trecuta, informeaza printr-un comunicat de presa Ministerul Sanatatii.

Conform raportului transmis de catre Centrul National de Supraveghere a Bolilor Transmisibile la Ministerul Sanatatii, 98.145 de persoane s-au prezentat la medic cu infectii respiratorii acute.

Peste 17.000 dintre acestea au fost înregistrate cu pneumonii, iar 80.760 cu viroze respiratorii. Numarul cazurilor compatibile clinic cu gripa înregistrate la nivel national a fost mai mic comparativ cu cel înregistrat în saptamâna precedenta (59 fata de 70). Toate probele testate în laborator au fost negative pentru virusuri gripale.sursa: infoest.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.