24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt amenintati de facturi duble la caldura

Dacă cheltuielile pentru deszăpezire au fost mici pentru că nu a nins foarte mult, costurile la căldură vor fi foarte mari. Factura la întreţinere pe luna ianuarie va creşte cu aproape 40%.

Până acum, la Brăila s-au cheltuit aproximativ 200.000 de lei cu deszăpezirea. Activitatea este asigurată de cele trei firme de salubritate din municipiu: Braicata, RER Ecologic Service şi ECO. Cele trei firme acţionează cu un număr total de 126 de utilaje şi au în stoc aproximativ 150 - 200 de tone de material antiderapant. Potrivit reprezentanţilor Municipalităţii, în baza contractelor încheiate cu firmele de salubrizare, în atribuţiile lor revine şi dezăpezirea. Bugetul aprobat pentru salubrizare pe anul 2012 se ridică la 13.385.000 lei. Din aceşti bani sunt achitate şi serviciile de deszăpezire.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.