24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt asteptati la Summer gastroRock Festival

Ritmuri de rock si cover-uri cunoscute pentru brailenii care iubesc acest stil de muzica la Summer gastroRock Festival. Pentru trei zile, rockerii braileni se pot desfata cu muzica preferata. Astazi debuteaza cea de-a doua editie a Summer gastroRock Festival. Pentru 16, 17 si 18 august, trupe rock vor recita melodii proprii dar si cover-uri cunosute.
Trupa braileana "The Ancestors" canta in aceasta seara in deschiderea evenimentului muzical, urmat de trupa blues "Red Cat Bone".
Vineri, grupul "Lili&Cornelia Band", va concerta începând cu ora 21.30, urmat de "Over Band", la 22.30.
Sambata, cei de la "Morphix" şi de la "PLM Blues Band", vor incheia festivalul de rock'n roll de la Braila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.