24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt asteptati la patinoarul din Gradina Mare

Patinoarul municipalitatii, din Gradina Mare, s-a deschis mai devreme anul acesta. Astfel, daca anul trecut brailenii amatori de sporturi de iarna au avut acces pe gheata abia de la inceputul lunii decembrie, sezonul actual a inceput de la jumatatea lui noiembrie.

Mai exact, patinoarul si-a deschis portile de pe 12 noiembrie. Taxa de acces a ramas aceeasi ca si anul trecut: 4 lei/ora/persoana, existand posibilitatea sa se achite 2 lei, pentru doar jumatate de ora petrecuta pe gheata. Tariful pentru inchirierea patinelor este de 5 lei/ora/persoana, iar cine vrea sa-si ascuta patinele trebuie sa plateasca 4 lei/pereche.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.