24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt asteptati la urnele de votare pe 10 iunie

Este o datorie ce se manifesta intr-o tara democratica, iar Constituatia ne rezerva acest drept de a vota. O dată la patru ani, brăilenii au posibilitatea să schimbe sau sa mentina puterea locala. Pe 10 iunie toti brailenii, incepand cu cei care doar ce au implinit 18 ani pana la cel mai varstnic locutor, toti suntem obligaţi moral sa votam pe cei care, dupa opinia noastra, ne pot apara interesele si pot duce la prosperitatea orasului.

În Brăila sunt organizate 139 de secţii de votare, din totalul de 279 de secţii, constituite la nivelul municipiului şi judeţului Brăila. În municipiul Brăila vor putea vota, în data de 10 iunie, un număr de 187.689 brăileni.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.