24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt asteptati sa acceseze Programul Rabla 2012

Programul Rabla 2012 pentru persoanele fizice a pornit de ieri, 5 aprilie 2012. Astfel, de la această dată, proprietarii autoturismelor mai vechi de 10 ani se pot adresa firmelor colectoare, în vederea casării acestora.

La Brăila, sunt trei firme, trei societăţi care colectează de la brăileni astfel de autoturisme. De asemenea, începând cu data de 23 aprilie, se pot înscrie în Programul Rabla 2012 şi persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, întreprinderi individuale şi întreprinderi familiale.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.