24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt asteptati sa se instruiasca profesional

A.J.O.F.M. Brăila organizează, luni, 30 ianuarie 2012, începând cu ora 10.00, seminarul cu tema “Programe de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă, reglementate de legislaţia în vigoare”, la care sunt invitaţi să participe reprezentanţii angajatorilor din judeţul Brăila, iar în data de 31 ianuarie 2012, începând cu ora 10.00, agenţia va organiza o întalnire cu potenţialii beneficiari, ucenicii.

Aceste acţiuni vor avea loc la sediul agenţiei, din B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605, etaj 3 (Sala de şedinţe).sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.