24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt asteptati vineri la Bursa generala a locurilor de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila organizează, vineri, 27 aprilie 2012, “Bursa generală a locurilor de muncă”. Această acţiune va fi organizată în municipiul Brăila, precum şi în localităţile Făurei şi Însurăţei.

Angajatorii care doresc să participe la acţiunea «Bursa generală a locurilor de muncă» au posibilitatea de a-şi prezenta oferta de locuri de muncă într-un cadru organizat, unde vor intra în contact direct cu persoanele care solicită un loc de muncă.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.