24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii sunt chemati din nou la alegeri pe 2 decembrie

Primul weekend din luna cadourilor, decembrie, ii asteapta pe braileni, nu la cautat de cadouri pentru sfantul Nicolae, ci la alegeri parlamentare. Noua sesiune de alegeri electorale va avea loc pe 2 decembrie. Senatorii si deputatii mai au de asteptat putin pana la marea batalie a colegiilor.

Ministrul Administratiei si Internelor a declarat: “Exista acea constrangere constitutională, actualul Parlament a fost validat pe 19 decembrie, ori exista acea constrangere de 20 de zile, adica, in momentul cand se organizeaza alegerile, presedintele este obligat de Constitutie in 20 de zile sa convoace Parlamentul in sedinta de constituire. Nu reusesti nicicum sa ajungi la o data din luna noiembrie, deci data va fi 2 decembrie, chiar daca e dupa doua zile de sarbatoare”, a precizat Mircea Dusa.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.