24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii vizitati de OZN-uri?

Adevar sau pura imaginatie? Cativa braileni sunt tare convinsi ca au zarit pe cerul instelat de vara obiecte ciudate pe care le-au catalogat drept OZN-uri. Si animalele din gospodariile brailenilor par sa sustina aceasta ipoteza prin starea de nervozitate manifestata.

Fenomenul aparitiei misterioarelor obiecte zburatoare a avut loc aseara, in jurul orelor 23 pm. Obiectele reprezentau numeroase luminite rosii care se miscau pe directia vest – est. Imaginile au fost surprinse cu un aparat foto de catre privitorii speriati de ceea ce li se dadea sa vada. Cu toate ca nimeni nu a anuntat autoritatile, locuitorii din Bariera Calarasilor sunt convinsi ca ceea ce au vazut pe cer nu era ceva omenesc.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.