24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii vor avea caldura doar daca au platit integral facturile

Doar 160 de asociatii de proprietari din oras vor primi astazi caldura si apa calda de la "CET".

Acestora li se adauga cele cateva zeci de unitati de invatamant si institutii publice arondate sistemului centralizat de termoficare.

Ca termen de comparatie, la nivelul orasului functioneaza in total circa 900 de asociatii de proprietari.

De ieri, in jurul orei 12.00, operatorul de termoficare a repornit focul in centrale, dar abia azi dimineata a reusit sa aduca agentul termic la temperatura optima corelata cu vremea de afara.

"Este necesara o perioada de mai bine de 12 ore de la repornirea focului in centrale pentru a aduce la temperatura optima agentul trmic din retea. De aceea abia de maine dimineata (astazi - n.r.) vom putea furniza caldura si apa calda.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.