24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailenii vor putea lua Lumina Sfanta de la Ierusalim si din bisericile orasului

Ca în fiecare an, în ultimul timp, Lumina Sfântă pe care o luăm fiecare dintre noi de la biserici în noaptea Învierii este adusă de la Ierusalim.

Delegaţia Patriarhiei Române condusă de Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, Varsanufie Prahoveanul, va aduce Lumina Sfântă, sâmbătă, de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, cu un avion special, pentru a spori bucuria clerului şi credincioşilor de Sfintele Paşti.

Lumina Sfântă va fi oferită la slujba de Înviere de la orele 24.00 de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, clerului şi credincioşilor prezenţi la Catedrala Patriarhală.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.